Khamis, 29 September 2011

:Ulangtahun ku yg ke23:

Assalamualaikum...memulakan pagi tadi dengan sebuah senyuman dalam kesakitan~~huhu xper!yang penting senyum kan sedekah~~kihkih

Huhu baru dapat hupdate candid2 sempena befday cikyong mggu lepas..coz baru tahu akan kewujudan gambar yang disnap :) gigih sungguh kerja kau kan cikyong!ok~~fine..tipu jer 2..

20 Sept 2011  yg lopeh~~

Memulakan ary 2 dengan memasak...ader lah sikit makan-makan cikyong buat tok kawan-kawan cikyong yang terdekat kan..da nam pun memasak ialah hobi,so cikyong bagi lah kawan-kawan cikyong yang hobinyer suka makan..like en ammi..mem cikmie..kihkih so planning nak masak lain tup..tup termasak sambal cili api +ikan bilis+kontang..hihi and banyak lagi recipi nak dihujahkan tapi maklum lah potang2 cam nie porut cikyong agak berirama muziknyer..hihi so xbagos tok kesihatan perot..weeeee~~
so pagi-pagi 2 cikyong masok opis,membe cikyong dah wish epy befday kat cikyong...expecelly geng bahu kat bawah..hihi tengs!
dalam tengahary sikit cikyong berkemas2lah skit kat dlam bilik tok seting tmpat makan..hihi sambil-sambil tggu en ammi ngan mem cikmie datang..so da setel semua..dimulakan dengan bacaan doa dari en ammi..kitorang pun makan dengan aty yang girang..hihi sambil makan sambil bergelak tawa xhenggat dunia weh~~epy kot hari 2..hihi so pas makan dengan jayanyer...mulalah merapu-rapu coz da kenyang sangat..and mata pun jangan cakap lah kan..huhu sampikan nak nanges dok menguap..huiii~~~sardis!

And before balik kerja cikyong dapat hadiah dari kak sue and cikmie..hadiah yang simple tapi sangat bereerti bagi cikyong..yelah kan..da besar2 sapo lah laie nak kasi adiah kek ko yong..haha and paling sweet mak cikyong bagi mms kat hp cikyong..kihkih kunun2 bagi hadiah kek taw!wahhhhh!!nak nanges rasanyer mak cikyong pandai bermms gambar kek bagi kat cikyong..hihi

Malamnyer pulak pas mandi cikyong bergasak lah borak-borak ngan membe cikyong yang dah lama xborak..even dlu,dia nie kembar cikyong time blaja..kihkih so sakan giler borak ngan dia..cikyong borak plak ngan Bff cikyong kat johor..merepek meraban cikyong cakap ngan dia..hihi macam-macam peel kami bila dah borak2 nie..hihi and cikyong sempat lah jugak meng colling abg xberapa nak angkat cikyong kat melaka...hihi mula-mula gile nebes nak cakap ngan dia..hihi yela dekat 3 tahun kot xmsej dia..so kami berborak dengan sangat poyonyer..haha kejap jer cikyong kol dia..segan noks!!and the last one cikyong borak ngan en ammi..hihi macam2 n merepek2 yag kami bualkan..hihi terselit lah jugak kisah trip nanti..hihi ok..penghujung hari 2 sangat indah bagi cikyong..cukup bermakna juga bagi cikyong sebenarnya..hihi

Walaupun dalam keadaan yang serba sederhana..tapi alhamdulillah cikyong masih ada lagi nyawa tok menyambut ulangtahun kelahiran cikyong yang ke 23 ini dengan nafas yang sempurna..disamping kawan-kawan yang cikyong sayangi..expecelly..kak emi..en ammi..sis yana..alhamdullillah..dorang ader disamping cikyong berduka..syukur atas kurniaan Mu Ya Allah~

ok..kat sini cikyong nak tempekkan skit candid2 yang sempat cikyong amik..hihi maaf lah andai gambaq xmemuaskan aty..weeeee~~




kakakku di alam pekerjaan :)

malu-malu miaw taw akk..hihi


from kak su =)

from kak emi =)

en aleep sobry =)
si  tukang makan..ngeh..ngeh..

2 ulasan:

  1. oiittt kejinyer... ads tanduk atas kepala...

    BalasPadam
  2. hahaha halamak!tuan tanah sedang mengushaaaa nie~~

    BalasPadam