Rabu, 23 November 2011

tahniah sahabat ku

assalamualaikum pembaca sekalian,hihi kali nie cikyong nak hupdate entry psal kawan cikyong yang baru menikah tempoh ary..20 nov 2011 pandai dia match tarikh..*gatai ang linda!! majlis sanding dia pada 4 dec nanti memandangkan cikyong xder time 2,so cikyong meringan-ringan kan badan dan kaki tok ke majlis dia nie..alhamdulillah segalanya berjalan lancar..

Dia nie membe cikyong sejak sekolah rendah lagi..merangkap kawan sekampung..ngeh3..dulu zaman2 jahilliah cikyong suko nor lepak mah dia,haha xkira pagi ke malam..so b4 majlis dia 2,dia dah kol cikyong suh mai umah dia awai skit..wahhh!!demand ko kan linda??hahaha *tipu jerk! so cikyong dah terpacak kat umah dia seawal pkul 11 pagi lagi coz majlis dia start pkul 2 lebih..cikyong lepak-lepak ngan dia dalam bilik sambil tengok dia dimakeup kan..hihi amik inspirasi lah kater kooo~~ siap mak andam skali cikyong interview..kahkahkahkah~~

Pas jer rombongan lelaki sampai,tok imam pun sampai..maka mula lah acara yang dinanti-nanti mempelai..tok imam memulakan khutbah ringkas,sangat bez khutbah dia...klakar jer tok imam 2 buat cerita tentang kawen..ngeh3 *ker ceq yg gatai nak kawen?? oh!no!no! lambat lagi diknunnnnn~~selesai imam bce khutbah,maka acara akad nikah dimulakan..actually,si linda nie dah xder ayah,so adik dia berwalikan tok imam..
dengan skali lafaz,si linda nie bertukar lah status menjadi Puan Linda..ngeh3 *ceq still menten ngan status Cik A@$^..hahaha...Pas setel akad nikah,melanjutkan ke acara makan-makan..wah!memang mabeles kooooo~~lapar sihhh dari kol 11 terperok dalam bilik sambil menhidu bau lauk jer..mau xlapooorrr~~kihkih

so let's move 2 the pictre yang sempat di snapping :P ahakz!


time nak akad nikah~~pasti saat yg mendebarkan bg mempelai lelaki kan :) hikhik













sambil tggu pihak lelaki sampai,kiter posing dulu!
dia sorang jer bari menikah,yg lain blum lagi..adik brdik dia nie pompuan suma
ngeh3 muka gatai!



sahabat 1 kampung :)

2 ulasan:

  1. tengs cik mira,hihi akma??blum smpi seru lah cik mira :P ngeh3

    BalasPadam