Selasa, 19 Jun 2012

Dejabuuuu at Kota Kinabalu


Assalamualaikum...fuh!asal lah mood nak berblogging makin menjauh nie..adoi ai..pueh ceq kejaq2 dah..heee~~tp xpe..selagi bisa ku kejar,ku kejar jua..haha *kemain ko ayat~~

Saja lah nak menghupdate tentang drama terbaru kt Tv3 semalam..Dejavu di Kinabalu..wah!nama drama 2 jer dah menarik-narik hati jiwa dan raga cikyong nak tengok drama nie..hihi

Para pelakon dia si Aqasha,Tiz Zaqiyah n ramai lagi..yang paling bez drama shooting kt area umah cikyong!haha ade tempoh hari krew pelakon2 nie dok lalu lalang depan umah cikyong..pas 2 plak,adik2 cikyong ade jugak ternampak si Aqasha ngan Tiz Zaqiyah..cikyong abaikan jela coz dorang nie nipu jer kot..haha

Skali cikyong tgok semalam kat Tv3..ek eh betul lah!hihihi cem den konal sungai nie..kihkih yang xleh blah 2..drama nie shoot kt Kota Kinabalu area Kundasang..wah!terfeeling plak baru semalam balik dari KK..Kihkih RINDU SANGAT ngan bumi di bawah bayu 2..huhu

Hahaha part yg cikyong ase kelakar 2,is bila sedap2 tengok si Tiz shoot gambar area Kundasang,tbe2 leh sampai kat Hulu Langat...hahaha  drama betul!!

4 first episode ok lah kan..hihi xtengok lagi episod seterusnya..kihkih


maaf en budiey,cikyong pinjam gambar en budiey =)

** suka hati jer cikyong tukar tajuk drama nie..hahaha 

6 ulasan:

  1. amboi2...asyik rindu kk ni kene wat trip sekali lagi la nampaknya ;0

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak amy..
      hoho iye lah kak...rindu..

      Padam
  2. Fewit, shooting dekat rumah Cikyong tuh! Kena pandai cari lokasi la dema eh. Nak shoot semua kat Kundasang mau lari bajet kot..ehhh akak pun memandai2 ja bagi sebab musabab nih, kahkah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak dinas
      hahaha pandai nyeeeerrrr~~~

      Padam
  3. Akak pun rindu dgn kk, dik. Terbayang gunung yg tersergam tu dgn cuaca ala ala cameron. Yang paling rindu of coz lah ikan bakar tepi laut tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak aidah
      huhu iyelah kak..rindu sgt ngan suasana sana an kak..

      Padam