Khamis, 9 Februari 2012

Befday Boy+Girlz


Assalamualaikum…sahabat semua…weeeee~~~cuti2 nie cikyong memenuhkan hari2 cikyong dengan xtvt menghadiri umah macik cikyong atas jemputan  makan-makan…huuuuuu~~meriah betul perut cikyong dengan makanan yang disajikan..alhamdulillah..kenyang..kenyang..hakhakhak nak ditolak xbaek..nnti orang kata kiter sombong…ooohhh..kenot..kenot…

So pd 5hb yang lepas,cikyong dpt jemputan dari abg sepupu cikyong tok sambutan majlis hari lahir kedua2 anak dia..kebetulan anak dia lahir pada bulan Feb jugak..so skali gus  buat sambutannya..hihi bertuah jer anak dia..xyah nak byk2 kali sambut befday..haha skali bundle sambut befday..hakhakhak..pada hari tue,tuan umah buat mee kari,mehun..satay..dan macik cikyong buat nasik lemak..perghh!mengancam!xkeruan nak makan..and perut plak cepat jer kenyang..fuh…kenyang..kenyang..macam makan kat open house raya  jer plak..
Yang paling bez cikyong xterambik pun gambar befday gurl n befday boy tue..hahaha cz kedua2 befday boy n gurlz nie pemalu sgt u olzzzz…selain muka dorang yang agak ketat ngan cikyong..hahahaha cikyong plak seriau nak amik gambar dorang..hikhik *alasan~~


harus berfoto gedixs ngan oyen!

dak korea!!kihkih dia senyum bila tgok muka dlm kmera..hikhik

bunga2 di atas sudah dipetik orang~~haha


mula2 agak konpius..umur 13 tahun ker umur 1thn n 3 thun..kihkih

nyum..nyum..dap..dap..
tttuuu diaaa..pebret!

1 periuk godang nasik lemak nyer..

budak ngada2!hakhakhak

1 ulasan:

  1. Comel besday girl

    Dak oyen pun comel bangetttt.... hihihihi

    BalasPadam