Khamis, 15 Mac 2012

Selamat Hari Lahir..Sahabat..


Salam..kawan-kawan semua..huhuhu maaflah u ollzz..xsempat nak menyinggah-nyinggah blog korang sambil memberi komen-komen gatai …hakhak coz seperti yang sedia maklum..minggu lepas berlaku bencana alam di sekitar Hulu Langat n Ampang..dan dengan itu juga,kawasan uamh cikyong idok ler terkecuali dari mengalami bencana alam itu…huhu so dengan semangat yg keletihan ditambah pula dengan dicium pula dengan lebah kat lengan nie..so mmg jerih n perit lah nak berblogging2 nie..huhu
Entry kali nie cikyong dedikasikan buat sahabat sy yg paling ngok ngek sempena befday dia today..hihi

Alep..*di awal perkenalan*
-mula –mula dulu kenal ngan alep..slalu alep dtg opis kan??dan dengan selalu itu jugalah alep selalu juga menanya soklan-soklan cepumas kat cikyong..sampaikan ader 1 masa tue cikyong ase nyampah nak menjawab soklan-soklan alep..hahahaha
-malu juga bila alep masok opis an,cikyong seboleh-boleh nak ngelat dari jumpa alep..haha cz semata-mata nak larik dari soklan-soklan alep..
-pas tue,akma mula lah kite kenal2 secara suam-suam kuku..macam mane ek alep leh dpt nombor akma??hihi

Alep*di pertengahan perkawanan*
-bila dah ok skit kenal ngan alep,try ajak alep p Bukit Broga..ingat lg x?? dan akma xsangka lak alep nak join akma ngan yana nek bukit 2..haha 1st time nek bukit 2..xponah den buat seumur idop! Dan yang paling bez skali..alep tinggalkan akma kat belakang..yehaaaa!!mmg bez!hahaha tobat pas nie xmo ajak ale lg..hahaha
-dari situ jugak akma kenal hafiz yg kepala gonjeng2!haha bermula dari situ juga,mulalah juger xtvt makan-makan,port luck and segala macam xtvt makan-makan kita buat sama-sama..bersama dengan rakan sekutu and sekufu kite iaitu Kak Emy..haha mmg dah xpayah nak kira berapa kerap kiter wat makan-makan kan!i love’it!wakakaka

Alep*di pertengahan perhubungan*xder penghujung lg kan??hihi
-dalam pada melepak2 sama 2,alep dok citer kat la kat kami yg alep bakal p ke Surabaya..time tue jeles btul,yla akma mane penah nak naik flight..pas dpt melancong ke negara orang lak 2..haha
*kdg2 sampai bosan akma dengar alep citer!!hakhakhak
-tbe2 dpt idea nak g Sabah..ini jugak berkat dari semua citer-citer alep..haha maceh-maceh..sampai an akma begitu teruja lah kan nak nek flight tok 1st time..pas 2,xmo nek flight lg buat sementara cz dahh bosan!kahkahkah kejis!
-Planning bagai nak rak psal Sabah nie..berpuluh-puluh helai kertas abes kat trip nie saja..cz kiter hanya merancang…Tuhan yang menentukan..hihi Akhirnya pada bulan Oktober 2011..kita sama-sama p Sabah..
1st time juga buat akma melancong nek flight…huhuhu cian..cian..
-Sampai di Sabah plak..yg menjadi 1st juga buat akma ialah naik Paracuite 2..yer!maceh cz dari situ juga..akma xberapa nak takot akan kegayatan lagi..hihi macam-macam yg kiter lalui time kat Sabah kan??ingat x,yg malam 2,kiter berjalan sakan??haha jalan macam orang xder hala tuju..kihkih









Alep..
Terima Kasih to be my fren..walaupun alep nie kenkadang buat akma sakit jiwa!and segala macam sakit!haha
Sempena ari nie,akma nak ucapkan..
    ..Semoga alep diberi kesihatan yang lebih baik..
    ..Dimurahkan rezeki atas apa yang alep usahakan..
    ..Moga diberikan kesempatan oleh Yang Maha Kuasa untuk mengecap kebahagiaan bersama keluarga   dan orang yang tersayang..


6 ulasan:

  1. pertama2 kali ni nak ucapkan terima kasih la sebab buat entry khas smpena birthday i.. gituewww.. hahaha...

    soalan akma.. mana aleep dpt nombor akmakan..?? actually aleep pun x ingat dah.. hahah..

    actually "gonjeng" tu apa maksudnyer.. x faham la..

    thanx utk wish birthday k... terharu2.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. az
      kedua2 kali nie nak say sama-sama kembali..hihi
      a'ah kan..ceq pun lupa dah..*tuaa sudehhh..haha
      gonjeng 2??haha nanti2 lah bgthu..kihkih
      terharu ker??bak meh adiah!wakakaka!

      Padam
  2. bagi hadiah??? birthday siapa x tau... confuse ni....haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. En Az
      haha ntah!xtahu!ntah!xtahu..

      Padam
  3. bestnya....p sabah..

    teringin jua nak kesana...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak aine ainun
      hihi mmg bez kak!dicdangkan sgt pg Sabah kak..lg2 klau buat planning pg sana oleh keringat kite sendri..manis nya kalah gula..hihi

      Padam