Rabu, 7 Mac 2012

Terharu nya Mak Jemah!! =') hakhak

Assalamualaikum..weeehuuuu~~kawan-kawan blogger sume!!sehat ary nie??cikyong harap korang2 sehat belaka disamping yang tersayang..amin..amin..

lalalalalala~~pepagi lg dah dapat 1 komen yang sangat mengaharu-birukan cikyong..hikhik pg2 b4 memulakan tugas harian,cikyong akan membuka emel2 kot-kot lah ade mesej yang penting kan...heeee~~
bukak2 jer blog..dapat 1 komen dari En Penulis Novel Merah Cinta Epal.fuh!terharu sungguh lah dia baca cikyong punya entry Merah Cinta Epal yang xsemenggah 2..hakhak malu-malu penguin pun ader jugeee~~kihkih 

Niat cikyong juz nak buat kenangan jer bila cikyong beli novel 2 then dikongsi kat sini..tidak ku sangka penulis dia dok intai-intai hasil nyer ditempek didalam blog cikyong nie...hihihi
sungguh-sungguh lah terharu mak jemahhh~~hikhikhik

*seb bek xngumpat lebey2..hakhak ampun..ampun =)


nie lah komen dia bg kat entry cikyong 2..hikhik suka..suka

12 ulasan:

  1. uhuk2...terbatuk2 lak caye ;0

    BalasPadam
  2. Kak amy
    nnti cikyong p beli an gula strepsil yerk!kihkih

    BalasPadam
  3. taknak2....tp nak sambal tempoyak potai sambil bace M.C.E heee...;p

    BalasPadam
  4. Kak amy
    hakhakhak muleh2..after bulan 6..moh kiter buat kenduri makan sambal tempoyak yer..hakhak =)

    BalasPadam
  5. ooo muleh2...wah apesal bulan 6 plaks???...;0

    BalasPadam
  6. Yehhh tumpang seronot!

    Suka tengok gambar header baru tu, meriah you!

    BalasPadam
    Balasan
    1. cigu dinas
      yeah!!suka jugak :) hikhik tengs kak~~

      Padam
  7. kak amy
    hakhakhak bia lah rahsia~~

    BalasPadam
  8. Saya pula yang rasa lebih terharu baca post Cikyong ni. Hehe... :)

    BalasPadam
  9. en ridha
    hihi janganlah begitu en..malu cikyong~~kihkih

    BalasPadam
  10. aiseh malu meoww ek ;0..meow kan byk kat umah ;0....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak amy..
      aiseh..akk nie mmg aw! =)

      Padam